lördag 7 november 2009

Fint besök från Göteborg

Igår kom Kristin och hälsade på oss från Göteborg. Vi träffades ju i Hong kong för typ 4 år sedan och har håll kontakten sen dess. Det blev en snabbvisit då hon kom vid sju och åkte idag vid två. Hon kommer ju från Linköping egentligen och har åkt igenom Jönköping ett flertal gånger de senaste åren. Men nu var det alltså dags att besöka vår fina stad.

En grekisk middag på Pallas Athena började kvällen. En gigantisk restaurang med högt i tak där alla väggar var målade med grekiska bilder, gudar, statyer, krigare och de vita husen med blå fönster. Vilket jättejobb konstnären har gjort. Ska fixa en bild en dag och lägga upp så förstår ni vad jag menar.

Kristin och Filip var lite sugna på kaffe så vi gick hem till oss och de började expremintera med dryckerna i vårt barskåp. De började med en Irish coffee med glass istället för grädde. Riktigt gott tyckte båda två. Själv höll jag mig till citronvatten. Testaren detox-variant nu så då är det inegn alkohol och ingen kaffe. Mår superbra faktiskt. :-)

Vi planerade lite för Hong kong resan, som vart vi ska bo och vad vi ska göra. Vill ju inte bara åka tillbaka och göra det som vi gjorde när vi bodde där, utan nu får vi hitta på lite andra saker. Hur kul som helst ska det bli iallafall att åka tillbaka.

Sedan fastnade vi vid den här bilden som vi hittade på Niklas blogg.


















Det ska visst finnas 75 band i bilden. Vi hittade ca 50. Testa själva. Sjukt beroende framkallande.
Tack Niklas.

1 kommentar: