söndag 30 maj 2010

Party i stan

Vart tar helgerna vägen? Eller veckodagarna för den delen?
Helt plötsligt har en hel vecka passerat och jag har inte riktigt fattat det.

I helgen har det varit marknad i stan. Inte en marknad med knallare som säljer det traditionella marknadsskräpet. Utan här hade butikerna marknadsstånd med erbjudande och rea. Som vanligt var det Filip om kom hem med saker. Inte jag. :-)

Jag och Filip har börjat en ny tradition. Vi dejtade ju inte så värst mycket innan vi blev tillsammans. Hade ju setts varje dag under 1 års tid så det var inte så mycket att orda om. Det tankte vi ta igen nu, med att gå på date 1 gång i månaden. Vi arrangerar daten varannan gång och ska vara en överraskning för den andre. I fredags var första gången. Det blev tapasmiddag på en restaurang nära oss, och Italiensk glass till efterrätt. Bra start på det här dejtandet. :-)


Igår var vi på grillfest hos Sandra och Micke. Vi åt mycket gott och tog en promenad ner på stan. Det var även avslutning på marknadshelgen med Rix FM-festival. Erik Grönwall och Darin uppträdde bland annat. Jag oh Sandra skulle testa uppblåsbara platsbollar som man är i samtidigt som de flyter i vattnet. Kön var dock alldeles för lång så vi gav upp. Sen blev det att skynda hem för att se slutet av Eurovision. Där Tyskland otippat tar hem priset.

Ja vad ska man säga?

Idag följde vi med Sandra och Micke och tittade på ett hus. Det är ett heltidsjobb det där. De har tittat på typ 40 hus och letar fortfarande efter det rätta. Rätt kul att titta på hus. Fast det är långt kvar tills vi kommer köpa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar